ул. Свиленица 1
София,
България
23.3151372
42.6862959
UserLikes
Име: GEA EVENTS
Адрес: София, ул. Свиленица 1
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.geaevents.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Друго обучение за възрастни и друга образователна дейност
Дейност:

Агенция, специализирана в организация на тимбилдинг и корпоративни събития.

Ключови думи: gea events, геа ивентс, тимбилдинг, корпоративни събити, събития

CATALOG.BG > GEA EVENTS

FAQ

Gea Events работи основно с международни компании, което предопределя готовността на екипа да провежда събития на български, английски, немски език. На територията на Румъния можем да работим и на румънски език. При подготовката на програмата предвиждаме материали на тези езици, дори и за един участник.
Gea Events предоставя индивидуални оферти за всяко запитване. Не се колебайте да се свържете с нас, за да отговорим на въпросите ви и да предложим програма, която отговаря на целите на събитието. Готови сме да обсъдим концепцията и всички въпроси, които ви вълнуват във връзка с планирането и безпроблемното провеждане на дадено събитие.

Практически навсякъде. Можем да бъдем на ваше разположение в избраното от вас място за организиране на събитие. Препоръчително е, мястото да е съобразено с програмата и броя на участниците. Gea Events може да ви съдейства за избор на подходящо за целите на събитието и съобразено с бюджета място.

В екипа на Gea Events има професионалисти, които имат опит в работата с различни групи и имат различни специализации. Привлекли сме специалисти в областта на Човешките ресурси – психолози и фасилитатори за тимбилдинг програмите.
За корпоративни и специални събития работим с фрилансъри с различни творчески професии.

 
Открийте ни в Google+