ул. Свиленица 1
София,
България
23.3151372
42.6862959
UserLikes
Име: GEA EVENTS
Адрес: София, ул. Свиленица 1
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.geaevents.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Друго обучение за възрастни и друга образователна дейност
Дейност:

Агенция, специализирана в организация на тимбилдинг и корпоративни събития.

Ключови думи: gea events, геа ивентс, тимбилдинг, корпоративни събити, събития

CATALOG.BG > GEA EVENTS

За нас

GEA EVENTS е компания, специализирана в организиране на тимбилдинг и корпоративни събития.
Gea events е част от Catalyst Global, водеща в света верига oт компании за креативен и иновативен тимбилдинг и събитиен мениджмънт.

GEA EVENTS разполага с впечатляващо портфолио от професионално разработени тимбилдинг програми. Те доказано постигат ключови цели, свързани с конкретни потребности за екипно развитие. Дизайнът на програмите на Gea Events винаги е съобразен със спецификите на различните клиенти.
Събитията на GEA EVENTS се вписват удачно към културата, ценностите и различията на всяка компания.

Програмите на GEA EVENTS са изключително гъвкави и адаптивни. Те могат да се интегрират ус
GEA EVENTS
пешно в корпоративни събития, тренинги, конференции, семинари, срещи с бизнес партньори. Могат да са основа на мащабни събития или да обслужват специфични цели за малки групи.

Като част от Catalyst Global, GEA EVENTS предлага гарантирано качествена организация на корпоративни събития и тимбилдинги, защото работи на базата на изпитано ноу-хау, сериозен опит и високи стандарти. Програмите на Gea Events са тествани и доказано успешни за фирми от различни браншове, националности и култури.

Силата на GEA EVENTS е в умението да зарежда с позитивна енергия всяко събитие, за което работи, независимо дали участниците са служителите или ключови партньори на компанията. За успеха на събитията доп
GEA EVENTS
ринася възможността всички да са ангажирани в случващото се и да бъдат вдъхновявани за отлични постижения. В основата на събитията на Gea Events винаги стои творческият подход и силната положителна емоция.

Екипът на GEA EVENTS обръща специално внимание на всички детайли – спецификата на участниците, организационните изисквания, продължителността, мястото на провеждане и основно - на целите, които са поставени пред всяко събитие.

Като част от Catalyst Global, GEA EVENTS участва в постоянен процес на създаване и развитие на нови концепции с отлично качество. Програмите на Catalyst Global като The Big Picture, Flat Out и Fifteen Famous Minutes вече са признати за стандарт в тимбилдинга.
 
Открийте ни в Google+